ALEKSANDER VARTDAL

Påskelammet i ny drakt

Nyt en litt annerledes påske med påskelam i en litt annen drakt.   Gyoza er Japan sitt svar på dumplings og de både dampes og stekes. Sprø bunn, myk deig og saftig fyll, det blir ikke stort bedre enn det!     Gyoza med lam og bakt hvitløk 400g lammekjøttdeig 1stk hel hvitløk 2ss soppsoya …

Påskelammet i ny drakt Les mer »

Pepperkrabbe

Pepperkrabbe er en av mine absolutte favoritter ganske enkelt fordi det er så enkelt og sååå godt!  Selv om skalldyr er øremerket sommersesongen for de fleste, slår det for meg aldri feil uansett årstid. Og tro det eller ei, men skalldyrene er faktisk best utenfor sommersesongen. Så hvorfor ikke prøve seg på en varm og …

Pepperkrabbe Les mer »

Kan bli Årets Kokk 2021

Starten på en drøm   Reisen er i gang!   Idag fikk jeg endelig beskjeden, jeg skal som 1 av 5 kandidater konkurrere i Årets Kokk 2021. Føler meg utrolig privilegert som får være en del av dette. Konkurranser har hele mine karriere vært en enorm del av min kokkehverdag. Fra kokkelandslaget og OL til …

Kan bli Årets Kokk 2021 Les mer »