ALEKSANDER VARTDAL

«For meg handler kokkefaget om prosessen. Om gleden av å skape. Det handler om å lage god mat, og det finnes ingen fasit på å lage god mat.»

Profilering.

Profilering blir viktigere og viktigere for å skape et navn, men enda viktigere er det å skape en trygghet for dine kunde.

I løpet av min karriere har jeg opparbeidet meg et anerkjent navn som kokk. Dette ved deltakelse og flere topplasseringer i både nasjonale og internasjonale konkurranser, samt unik arbeidserfaring fra flere høyt profilerte restauranter.

 

Hva er vel bedre enn å gi dine kunder tryggheten av et produkt som er testet og godkjent av en anerkjent kokk!

 

Ønsker du at ditt produkt, din tjeneste eller bedrift skal profileres på en trygg og profesjonell måte?

Utvikling.
Rådgivning.

Å finne balansen mellom ambisjon og ydmykhet, struktur og kreativ frihet.

Å skynde seg langsomt, men alltid være sulten etter mer.

 

Det å gjøre en god idé om til et helhetlig og vellykket produkt er ikke lett, men med lang erfaring fra flere av Oslos beste restauranter og en unik konkurranse CV kan jeg bidra med kreativitet og ny inspirasjon.

 

Jeg hjelper deg gjerne i gang – eller hele veien!

Menyutvikling.

Oppskriftsutvikling.

Produktutvikling.

Rådgivning.

Matstyling.

Matkurs.
Masterclass.

Ønsker du og dine kolleger en kulinarisk og lærerik opplevelse? Eller kanskje hele vennegjengen trenger en spennende og morsom dag på kjøkkenet?

 

Mat er en enorm del av livene våre og for meg er det viktig å spre matglede og lidenskap. 

 

Hva kunne du tenke deg å lære? Send dine ønsker så skreddersyr jeg et tilbud spesielt til deg!

Middager.
Events.

Ønsker du en spesialtilpasset middag, ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

* Mat og vin i kombinasjon ved nærmere avtale

3-10 retters middag.

Fingermat.

Kanapeer.

*Mat og vin.